Bàsquet

Pau Gasol: "Cal donar un vot de fe a Donald Trump i esperar que faci un gran treball"

El pivot català dels San Antonio Spurs assegura en declaracions a l'agència EFE que s'ha de tenir confiança en el president electe dels Estats Units tot i reconèixer que el resultat electoral va ser una mica sorprenent

Pau Gasol amb la samarreta del seu nou equip, els San Antonio Spurs (www.nba.com/spurs)

El jugador català dels San Antonio Spurs, Pau Gasol, ha assegurat avui des de Los Angeles en declaracions a l'agència EFE que "cal donar un vot de fe" a Donald Trump, el president electe dels Estats Units.

"Hi ha moltíssima població que ha votat el senyor Trump i suposo que estaran alegres i contents del nomenament del seu nou president", ha indicat en ser preguntat sobre la incertesa que viu part de la ciutadania nord-americana després del resultat de les eleccions presidencials. "El que sí que es nota és que hi ha una segregació important entre la gent a favor i en contra de Trump", ha valorat el de Sant Boi.
   
"L'elecció ha creat força tensió dins de la ciutadania d'aquest país. Veurem les repercussions i les accions del president, però de moment, com tot ciutadà i resident del país, cal donar-li un vot de fe i esperar que faci un gran treball i realment ajudi el país", ha afegit.

El número 16 dels Spurs també ha reconegut que el resultat de les eleccions "va ser una mica sorprenent", principalment perquè, segons el seu parer, els mitjans de comunicació, "malgrat que al final donaven més igualtat, seguien transmetent que (l'aspirant demòcrata) Hillary Clinton era la favorita o que guanyaria". "Això va confondre gran part de la població", ha admès Gasol.