Bàsquet

Pau Gasol, amb l'etiqueta de transferible, mentre en Marc rep una oferta estratosfèrica de Houston

Pau Gasol continua sent el centre del rumors en el mercat de l'NBA. Fa quatre dies se n'anava a Houston, després a Orlando, ara a Golden State... L'únic segur és que els Lakers l'han posat a l'aparador amb l'etiqueta de transferible. Però és que tampoc es descarta que es quedi a Los Angeles. Més clar és el futur del seu germà Marc. Tot i tenir infinitat d'ofertes, la seva aposta és quedar-se a Memphis, on és l'ídol.

Actualitzat
Els Lakers ja s'han presentat oficialment a la premsa, i ara mateix només Kobe Bryant és indiscutible. I és que en Pau Gasol tindria ara mateix la condició de transferible si arriba un bon canvi, cosa que l'ha sorprès i l'ha disgustat. "Sabeu? Jo entenc que això és un negoci. De fet, actualment, cada cop és més un negoci i menys un esport. Però encara sóc aquí i n'estic agraït. Estic orgullós de ser aquí, però, com he dit, caldrà veure què passarà en els pròxims dos dies. Ja veurem on serem", ha explicat el jugador català.

El cas d'en Marc és radicalment diferent. Ha rebut una oferta estratosfèrica de Houston, 55 milions de dòlars en quatre anys. Però Memphis no el vol deixar perdre i n'hi oferirà 60 per cinc anys. I el més important de tot és que en Marc vol continuar al lloc on ara mateix és un ídol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut