NBA

Pau Gasol aconsegueix la seva millor marca de la temporada

Pau Gasol segueix en la seva línia de líder indiscutible dels Grizzlies de Memphis i, amb 34 punts, la seva millor marca aquesta temporada, ha fet possible que el seu equip s'imposés per 124-117 als Kings de Sacramento. El català, que ha anotat 12 punts en el quart període, segueix fent callar tots els qui van posar en dubte la seva ètica professional i de treball després que va comentar amb els directius de l'equip la possibilitat d'un traspàs. El seu pare ha declarat que prefereix un traspàs al més aviat possible.

Actualitzat

Uns diran que Gasol juga cada cop millor per demostrar la seva professionalitat, i d'altres, que com menys temps falta perquè marxi de Memphis més en forma se'l veu. El cas és que aquesta matinada ha superat dos rècords personals de la temporada, amb els 34 punts i 8 taps aconseguits davant els Sacramento Kings. Pau ha estat demolidor sota el cèrcol rival i ha contribuït decisivament a la victòria del seu equip. Qui l'acabi contractant s'emportarà un jugador en el millor moment de la seva carrera esportiva.

Molt més modesta ha estat l'aportació de Sergio Rodríguez al Portland. El base canari només ha fet 8 punts davant els Hornets (103-91). D'altra banda, els Timberwolves han vist com els Phoenix Suns a Minnesota (121-112) els trencaven una ratxa de 17 partits seguits guanyant. El gran culpable ha estat Kevin Garnett, que ha fet un total de 44 punts.

Un altre personatge destacat de la jornada ha estat Vince Carter, que amb un triple en l'últim segon ha donat la victòria als Nets a la pista dels Utah Jazz (115-116).

Anar al contingut