Pau Gasol, durant el partit d'aquesta matinada (EFE)
Bàsquet

Pau Gasol acaba com a màxim anotador en la victòria dels San Antonio Spurs davant Orlando Magic (89-95)

El jugador català segueix guanyant protagonisme amb els San Antonio Spurs

Marc BéjarActualitzat

Pau Gasol segueix acumulant bones actuacions després del seu desembarcament a San Antonio. El jugador català ha estat protagonista en la victòria dels Spurs aquesta matinada davant dels Orlando Magic (89-95). El pivot de Sant Boi ha acabat com a màxim anotador del seu equip amb 14 punts, amb un 5 d'11 en tirs de camp. A més, ha sumat 5 rebots, 4 assistències i una recuperació en els 23 minuts que ha estat a pista.

Gasol ha contribuït d'aquesta manera a la tercera victòria en quatre partits del seu equip en aquesta pretemporada. Tot i que encara es troben en plena fase de preparació, les sensacions són molt bones. Als seus 36 anys, està trobant en LaMarcus Aldridge (12 punts) una bona parella en el joc interior, que permet als texans de somiar amb un nou anell.

El partit ha servit també per tornar a veure sobre el parquet l'ex del Bàsquet Manresa, Serge Ibaka. El congolès, amb 21 minuts a pista, ha pogut debutar amb els Magic després que aquest estiu abandonés els Oklahoma City Thunder. Després de superar els seus problemes físics, el pivot nacionalitzat espanyol espera ajudar el seu equip a aconseguir la primera victòria de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut