Girona

Patrick Roberts ja és oficialment nou jugador del Girona FC

El davanter anglès ha fet el seu segon entrenament a les ordres d'Eusebio i ha estat inclòs en la llista per al partit contra el Valladolid

Actualitzat

Patrick Roberts ha estat inclòs en la primera convocatòria oficial del Girona quan encara no s'havia fet oficial la seva cessió a l'equip blanc-i-vermell. No ha estat fins a la tarda que el Manchester City i el club blanc-i-vermell han enllestit els darrers tràmits burocràtics per fer efectiva la cessió de l'extrem.

 

En qualsevol cas, és evident que Eusebio compta amb ell, de tal manera que aquest divendres ha fet el seu segon entrenament amb l'equip abans d'entrar a la llista.

Això sí, el tècnic del Girona ha fet una llista de 19 jugadors per cobrir eventualitats.

 

A la llista hi falten els lesionats Mojica, Ramalho, Carles Planas i Aday, que tampoc podria jugar contra el Valladolid en cas de no estar lesionat, ja que arrossega una sanció de la temporada passada. En canvi, hi ha els joves del filial Soni, Monte, Pedro Porro i Giorgi.

A banda de la convocatòria, aquest dijous s'han conegut els noms dels cinc capitans d'aquesta temporada: Granell, Aday, Stuani, Alcalá i Pere Pons que agafa la vacant d'Eloi Amagat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut