Triatló

Patrick Lange, campió del món d'Iroman amb rècord

L'alemany establert a Girona, Jan Frodeno, s'ha lesionat en la cursa a peu, però ha decidit acabar-la

Actualitzat

L'alemany Patrick Lange s'ha proclamat campió del món en la prova d'Ironman que s'ha disputat a Hawaii, amb un temps de 8:01:40, després d'una espectacular remuntada en la cursa a peu.

L'especialitat de la distància Ironman consisteix a nedar 3,8 quilòmetres, fer 180 quilòmetres en bicicleta, i 42,2km a peu.  Ha estat en aquesta última disciplina en què l'alemany ha remuntat 8 minuts i 11 posicions, i ha establert el temps rècord de la prova.

En la disciplina de natació, Jan Frodeno, l'alemany establert a Girona, ha sortit segon de l'aigua, després de l'australià Josh Amberger. Ivan Raña ha sortit 13è.

En la prova de ciclisme, l'australià Cameron Wurf va acabar en primera posició.

El favorit, Jan Frodeno, guanyador del mític campionat els dos anys anteriors, s'ha lesionat en la cursa a peu, però ha decidit finalitzar la cursa, i ha acabat la marató en 4:01:58. Patrick Lange ha fet una formidable cursa a peu i s'ha endut la disciplina.

El gallec Iván Raña va remuntar 14 posicions en la cursa a peu, per acabar la competició amb un temps final de 8:24:43, 11è. El basc Eneko Llanos, plata el 2008, ha acabat 24è, amb un temps de 8:40:52, en la seva dotzena participació en la prova.

En categoria femenina, la suïssa Daniela Ryf s'han endut el seu tercer títol mundial, amb un temps de 7:50:55.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut