Lliga de Campions

Patrick Kluivert: "Ens ha tocat el Barça, un dels millors equips del món"

L'exjugador del FC Barcelona, ara director esportiu del París Saint-Germain, creu que el Barça és el rival més temible

Actualitzat

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Mestre, present en el sorteig de Nyon en què el Barça ha quedat emparellat amb el París Saint-Germain, ha valorat els francesos "com un equipàs". No és el primer cop que els blaugranes i el PSG es veuen les cares, segons Mestre: "és un vell conegut, no és fàcil. A la Champions no hi ha equips fàcils".

També ha parlat el director esportiu del Barça, Robert Fernández, que ha assegurat que té "plena confiança" que davant el PSG, el Barça farà "dos partits molt bons". El castellonenc ha afegit que "serà una eliminatòria molt interessant, lògicament complicada, però ja sabíem que ens trobaríem amb un equip amb molt bones condicions tècniques i físiques en aquest sorteig".

El rival que li ha tocat al Barça als vuitens de final també compta amb un cara molt coneguda per als blaugranes, Patrick Kluivert, que actualment és el director esportiu del París Saint-Germain: "Ens ha tocat un dels millors equips del món. Hem jugat contra el Barça dues vegades. Serà un gran partit. Ho hem d'encarar, és el sorteig."

Sobre els precedents, Kluivert prefereix concentrar-se en el què ha de venir: "Hem tingut bons resultats contra el Barça. Però no hem de mirar el passat. Ens hem de concentrar en el futur. Tenim dos grans partits per jugar".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut