Eurolliga

Pascual: "Arribem bé anímicament a la semifinal contra el Reial Madrid"

L'entrenador del Barcelona, Xavi Pascual, ha assegurat, a 4 dies de la semifinal de l'Eurolliga contra el Reial Madrid, que el seu equip arriba "bé anímicament". "Navarro encara està físicament per sota dels seus companys, però és normal perquè surt d'una lesió que l'ha tingut apartat 21 dies de les pistes. Dissabte vam preferir, atès que encara no està bé, no forçar. Va fer deu minuts de qualitat i amb això és suficient", ha analitzat el tècnic gavanenc.

Actualitzat

L'entrenador del Barcelona, Xavi Pascual, ha assegurat, a 4 dies de la semifinal de l'Eurolliga contra el Reial Madrid, que el seu equip arriba "bé anímicament". "Navarro encara està físicament per sota dels seus companys, però és normal perquè surt d'una lesió que l'ha tingut apartat 21 dies de les pistes. Dissabte vam preferir, atès que encara no està bé, no forçar. Va fer deu minuts de qualitat i amb això és suficient", ha analitzat el tècnic gavanenc.

En l'aspecte tàctic, Pascual ha comentat que el seu equip intenta jugar ràpid sempre davant de qualsevol rival. "El Reial Madrid té la qualitat del seu rebot ofensiu i si els frenem intentarem fer-los transicions ràpides", ha insistit. Pascual ha relativitzat la possibilitat que després del resultat de dissabte, es doni el Barcelona com a favorit. Prefereix el tècnic del Barça acceptar aquest paper, perquè demostra que el seu equip està fent les coses bé.

"Sento que el meu equip ha anat evolucionant amb el temps i en gran mesura es van notant aquestes coses. Hem anat pas a pas per estar al màxim nivell i hem complert les etapes", ha opinat Pascual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut