Duncan, Parker i Ginobili celebren el triomf dels Spurs a la pista dels Heat. (Foto: EFE)
NBA

Parker i Duncan condueixen els Spurs a la victòria en el primer partit de la Final de l'NBA a Miami (88-92)

Cop d'efecte dels Spurs a l'estrena de la Final de l'NBA. Tot i el triple doble de Lebron James, els de San Antonio s'han endut la primera victòria al partit jugat aquesta matinada a l'American Airlines de Miami per 88-92. Els Spurs han tornat a basar la seva efectivitat en una parella de veterans ben avinguts. Tony Parker i Tim Duncan han anotat gairebé la meitat dels punts de l'equip texà. De fet, ha estat una cistella del base francès, quan faltaven 5 segons, la que ha sentenciat el marcador.

Actualitzat
Cop d'efecte dels Spurs a l'estrena de la Final de l'NBA. Tot i el triple doble de Lebron James (18 punts, 18 rebots i 10 assistències), els de San Antonio s'han endut la primera victòria al partit jugat aquesta matinada a l'American Airlines de Miami per 88-92 i han aconseguit recuperar el factor pista contra els actuals campions.

Els Spurs, que tornaven a una gran final després d'escombrar els Grizzlies en la final de la Conferència Oest, han tornat a basar la seva efectivitat en una parella de veterans ben avinguts. Tony Parker (21 punts) i Tim Duncan (20 punts i 14 rebots) han anotat gairebé la meitat dels 92 punts dels Spurs i han fet estèrils els intents dels Heat de capgirar el duel.

Al descans, Miami dominava per tres punts de diferència (52-49) però en la represa la defensa dels Spurs ha ofegat l'atac dels Heat, que només han pogut anotar 36 punts en els últims dos quarts. Amb el duel molt igualat, una espectacular cistella de Parker, quan faltaven 5 segons, ha sentenciat el marcador a favor dels Spurs. El segon partit es disputarà la matinada de diumenge a dilluns en el mateix escenari.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut