Espanyol

Pape Diop s'acomiada de l'afició de l'Espanyol després de fitxar per l'Eibar

Després de dues temporades i mitja defensant els colors de l'Espanyol, el migcampista marxa a l'Eibar al mercat d'hivern

Actualitzat

Pape Diop s'ha acomiadat de l'afició de l'Espanyol amb una carta, després d'haver arribat a un acord amb el club blanc-i-blau per rescindir el seu contracte (vigent fins a l'estiu) i fitxar per l'Eibar. El migcampista ha reconegut que se li fa dur acomiadar-se d'una "gran família" i només ha tingut paraules d'agraïment per l'entitat. Aquesta és la seva carta:

Aquest és un dels moments més difícils de la meva carrera esportiva. És dur haver de dir adeu a aquesta gran família. Hem compartit moments bons i dolents, però els he afrontat sempre amb el compromís d'ajudar en tot el possible. Només puc agrair al club, directiva, empleats, cossos tècnics i, per descomptat, a tots els meus companys el seu afecte i proximitat perquè em sentís com un perico més des que vaig arribar.

I, per descomptat, gràcies a aquesta enorme afició. Sempre he sentit el seu suport, respecte i missatges d'ànim. Ha estat un privilegi per a mi formar part d'aquesta meravellosa minoria.

Ara inicio una nova aventura. Ho faig amb totes les ganes del món, però amb la tristesa d'haver de dir adéu al RCD Espanyol.

Gràcies per tot!

Un perico més #RCDE

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut