Espanyol

Pape Diop: "L'Espanyol és un club que sempre m'ha agradat i m'ajudarà a créixer com a jugador"

L'Espanyol ha presentat el vuitè i últim fitxatge de la temporada, el jugador senegalès Pepe Diop, procedent del Llevant. A l'acte hi han assistit el president Joan Collet i el director esportiu, Òscar Perarnau

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest migdia Pape Diop, el darrer fitxatge dels blanc-i-blaus, que arriba lliure i ha firmat per a tres temporades. Diop ha estat acompanyat del president Joan Collet i del director esportiu, Òscar Perarnau. El jugador senegalès s'ha mostrat satisfet d'haver acabat al club periquito després de refusar la renovació amb el Llevant i esperar que es fes efectiva la seva incorporació al club blanc-i-blau.

A la presentació, el president Collet ha reconegut que "va existir la possibilitat que marxés cedit a Las Palmas" però "l'entrenador a l'últim moment va creure oportú que el jugador es quedés aquí". El director esportiu Òscar Perarnau ha destacat la seva polivalència i que el club hi va contactar a principis d'agost, però en aquell moment l'Espanyol tenia "un excés de llicències i hi havia prioritat d'incorporació d'un central per la sortida d'Héctor Moreno i de dos jugadors ofensius". "A partir d'aquí, sabia del nostre interès i es va allargar per l'excés de llicències i altres prioritats", ha explicat. La paciència del jugador ha donat fruits i ha dit: "El Llevant em va oferir renovar però quan vaig conèixer l'interès de l'Espanyol vaig pensar que seria el millor per a la meva carrera".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut