Pape Diop
Feia un mes just que Pape Diop no entrava en l'onze titular de l'Espanyol
Futbol

Pape Diop és la gran novetat en l'onze inicial de l'Espanyol que s'enfrontarà a l'Eibar

El centrecampista francosenegalès no entrava en l'equip titular des de feia tot just un mes, quan els blanc-i-blaus van visitar el Reial Madrid

Actualitzat

Pape Diop és la novetat més important que Quique Sánchez Flores ha introduït en l'onze inicial del RCD Espanyol, que juga contra la SD Eibar en el primer partit de Lliga de dissabte (13.00). El migcampista, que ha hagut de recuperar el ritme de l'equip després d'haver marxat a la Copa Àfrica amb el Senegal, no era titular des que els blanc-i-blaus van jugar al Bernabéu fa tot just un mes. 

Previsiblement, Diop formarà el doble pivot amb David López, mentre que Jurado apareixeria més avançat en el lloc del sancionat Piatti. Hernán Pérez també és novetat, en el lloc de Marc Roca.

Com s'esperava, el tècnic ha decidit no fer sortir d'inici Víctor Sánchez, que ha tornat a la convocatòria després de dos mesos i mig lesionat, i que podria tenir els primers minuts a la segona part.

L'equip titular de l'Espanyol a Ipurua estarà format per Diego López, Javi López, Óscar Duarte, Diego Reyes, Aarón, Diop, David López, Hernán Pérez, Gerard Moreno, Jurado i Caicedo.

A la banqueta hi haurà Andrés Prieto, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Fuego, Álvaro Vázquez, Marc Roca i Melendo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut