Pape Diop, durant la roda de premsa aquest dilluns a la Ciutat Esportiva (rcdespanyol.com)
Espanyol

Pape Diop: "Ens falten un parell de victòries per estar més tranquils"

El migcampista senegalès, que es va estrenar com a golejador contra l'Athletic, reconeix que l'Espanyol està en el millor moment de la temporada, però alerta que encara no estan salvats tot i estar a set punts de la zona de descens

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb sis absències pels compromisos internacionals de seleccions. Hernán Pérez (Paraguai), Enzo Roco (Xile), Óscar Duarte (Costa Rica) i Pau López, Rubén Duarte i Marco Asensio (Espanya Sub-21) no s'han exercitat amb els seus companys.

Felipe Caicedo, que va acabar el partit contra l'Athletic amb una elongació muscular al bíceps femoral, no viatjarà amb l'Equador, mentre que Pape Diop, que es va estrenar com a golejador amb el conjunt blanc-i-blau, una distensió a l'adductor dret que el tindrà uns dies al marge del grup. El futbolista senegalès ha reconegut el bon moment de l'equip, però alerta que encara no estan salvats, tot i estar a set punts de la zona de descens. "Ningú se salvarà amb 35 punts. Ens falten un parell de victòries per estar més tranquils", ha alertat el migcampista africà.

El senegalès insisteix que "estem en el millor moment de la temporada perquè, en els últims sis partits, hem sumat quatre victòries, un empat i una derrota", i reconeix que el punt d'inflexió es va donar després de la derrota per 0-5 contra la Reial Societat. "A partir d'aquell dia vam canviar la forma de jugar. Ho fèiem bé, però deixàvem molts espais i els equips ens superaven a la contra. Ara estem millor defensivament i això fa que als rivals els costi més", ha reconegut.

Arbilla es torna a entrenar amb el grup

Anaitz Arbilla segueix mostrant una bona progressió física a les molèsties al tendó d'Aquil·les que arrossega des de la primera volta del campionat. Després d'un tractament específic durant les dues últimes setmanes, avui ha començat a treballar amb el grup. Aquest nou pla s'estendrà durant 15 dies i s'ha d'avaluar clarament la seva evolució. En cas contrari, no s'esperarà més i el jugador navarrès haurà de passar pel quiròfan.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut