Bàsquet

Papanikolau: "Hem d'aprofitar que hem recuperat el factor pista"

El Barça de bàsquet s'ha entrenat aquest matí per preparar el tercer partit de la final de la Lliga Endesa, que es jugarà aquest dimarts (19.00 h,TV3). Els jugadors blaugrana han incidit en el pes del Palau per mantenir el factor pista a favor.

Actualitzat

El Barça de bàsquet s'ha entrenat aquest matí per preparar el tercer partit de la final de la Lliga Endesa, que es jugarà aquest dimarts (19.00 h, TV3). Els jugadors blaugrana han incidit en el pes del Palau per mantenir el factor pista a favor.

 

"Hem de superar tota la pressió amb el suport dels nostres aficionats, que en els mals moments ens donen suport, i tots junts podrem tirar això endavant", ha dit Kostas Papanikolaou. "Hem de jugar millor que en el segon partit i oblidar tot el que va passar. Comença un partit nou i és evident que tenim a les nostres mans l'oportunitat de poder decidir".

 

El base brasiler Marcelinho Huertas, per la seva banda, ha considerat que demà han d'estar molt centrats i volent fer bé les coses. "Hem recuperat el factor camp, tenim l'afició al costat i volem tornar a guanyar al Palau", ha afirmat. "El Reial Madrid notarà, estic segur, la pressió del nostre públic i nosaltres sentim sempre aquest suport, especialment en els clàssics", ha concretat. També ha incidit en el fet que contra el Reial Madrid "és clau el no perdre pilotes perquè tenen una gran facilitat per sortir al contraatac i culminar les accions en pocs segons".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut