Ciclisme

Pantano guanya a Vielha i Valverde continua líder de la Volta

Valverde continua líder de la Volta a Catalunya quan només falten dues etapes per acabar la prova. La cursa ha arribat avui a Vielha, on el colombià Jarlinson Pantano ha disputat un esprint amb el noruec Vergard Stake Laengen

Actualitzat

El colombià Jarlinson Pantano (Trek Sagafredo) ha guanyat la cinquena etapa de la Volta a Catalunya, que avui s'ha disputat entre Llívia i Vielha, de 212 km. Després de la jornada, el ciclista espanyol Alejandro Valverde (Movistar Team) manté el liderat de la cursa.

La jornada d'avui, la més llarga de la ronda catalana, ha estat de mitja muntanya. Pantano ha superat en la línia de meta el noruec Vergard Stake Laengen (UAE-Team Emirates), després d'una escapada. El gran grup ha acabat a catorze segons del cap de la cursa.

Quan queden dues etapes per acabar la 98a edició de la Volta, Alejandro Valverde avantatja en 16 segons el colombià Egan Bernal (Team Sky), que avui ha retallat tres segons gràcies a ser el més ràpid en un esprint intermedi. El també colombià Nairo Quintana (Movistar Team) continua tercer, a 26 segons de Valverde.

 

ARXIVAT A:
La Volta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut