Futbol

Pandiani i Moisés Hurtado tornen a la llista per afrontar la visita de l'Atlètic de Madrid a Montjuïc

L'Espanyol afrontarà el partit d'aquest diumenge amb ressaca europea però amb la diferència que a la Lliga els de Valverde ja tenen els deures fets. Després de la classificació per a la final de la Copa de la UEFA, els blanc-i-blaus reben l'Atlètic de Madrid a Montjuïc. El tècnic espanyolista tornarà a posar en marxa el sistema de rotacions i reservarà alguns jugadors, ja que la prioritat és ara la final de Glasgow. Pandiani i Moisés Hurtado són les novetats de la llista de convocats, de la qual són baixa Velasco, Riera, De la Peña i Jônatas. El club ja ha posat en marxa el dispositiu del viatge i el repartiment de les entrades.

Actualitzat

Davant la final europea que els espera, una de les feines d'Ernesto Valverde és fer que l'equip no perdi la concentració en la competició de Lliga, una concentració que els serà molt necessària per afrontar el partit de Glasgow el pròxim 16 de maig. De moment, aquest diumenge els espera l'Atlètic de Madrid a Montjuïc i el tècnic blanc-i-blau ha assegurat que no vol que la Lliga passi a un segon pla, tot i que ha reconegut que la prioritat és preparar bé la final de la UEFA.

En un partit en què els espanyolistes poden acusar la ressaca europea, les novetats de la convocatòria són el retorn de Pandiani i Moisés Hurtado, que es van perdre la tornada a Bremen per sanció, mentre que Velasco, Riera, Jônatas i De la Peña cauen de la llista de convocats. Queda clar que el tècnic blanc-i-blau tornarà a aplicar la política de rotacions per reservar homes importants de cara a la final contra el Sevilla, tot i que Tamudo sí que està convocat i fins i tot podria entrar a l'equip titular.

Fernando Torres i Luccin, baixes més destacades

Fernando Torres i Peter Luccin són les dues baixes més destacades de l’Atlètic de Madrid de cara a la visita d’aquest diumenge a Montjuïc. El capità atlètic, màxim golejador del seu equip a la Lliga aquesta temporada, no s’ha recuperat a temps d’un esquinç al turmell que es va fer la jornada passada contra el Betis, mentre que el migcampista francès encara arrossega un esquinç al genoll. Tampoc han entrat a la llista el porter Leo Franco, amb un trencament fibril·lar al quàdriceps, el grec Seitaridis, sancionat, ni Fernando Marqués, per decisió tècnica.

En canvi, Javier Aguirre recupera una de les peces clau del seu equip, l’argentí Maxi Rodríguez, que torna a una llista de convocats després de més de sis mesos de baixa per recuperar-se d’una greu lesió al genoll esquerre, tot i que està previst que comenci el partit contra el seu exequip a la banqueta. També tornen a la convocatòria Miguel de las Cuevas, baixa des del 15 d’agost passat per una fractura al turmell, i el portuguès Maniche, recuperat d’una operació de pubàlgia a la qual es va sotmetre fa gairebé un mes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut