Handbol

Palmarsson, ambiciós en la seva presentació com a nou jugador del Barça Lassa: "Com més pressió tinc, millor jugo"

El central islandès arriba a l'equip blaugrana admetent comparacions amb Karabatic i revela que "volia jugar al Barça des dels 15 anys"

EFEActualitzat
L'islandès Aron Pálmarsson, que ha estat presentat oficialment aquest dilluns com a nou jugador del Barcelona Lassa, ha acceptat que el comparin amb jugadors de la talla de Nikola Karabatic i ha afirmat que com més pressió té, millor juga. El central islandès, que ha signat un contracte per quatre anys amb el Barça, no defuig la pressió de lluitar per tots els títols i s'ha mostrat molt il·lusionat de començar una nova etapa en el club blaugrana.

"Karabatic és un dels grans jugadors del món i aquesta comparació és bona per a mi, perquè com més pressió tinc, millor jugo", ha subratllat, en ser preguntat per les similituds amb l'exestrella del Barcelona, ara al PSG. Pálmarsson tenia un acord amb el Barcelona a partir de l'estiu del 2018, però es va negar a incorporar-se als entrenaments del Veszprém a principi d'aquesta temporada, i així va comunicar-ho al seu entrenador, Ljubomir Vranjes.

Finalment, fa una setmana el club català i l'hongarès van arribar a un acord i l'internacional islandès, que portava els tres últims mesos entrenant pel seu compte, s'ha incorporat aquesta setmana a la disciplina blaugrana. "Ha estat difícil no saber quan es resoldria el meu futur, però ho he fet el millor que he pogut. La família, els amics i aquest club m'han ajudat molt. Ha estat dur, però el que no et mata et fa més fort", ha assenyalat. Malgrat els tres mesos d'inactivitat, l'exjugador del Veszprém ha afirmat que físicament està bé, tot i que encara ha d'"aprendre la tàctica i els nous sistemes" del tècnic Xavi Pascual: "Necessito temps per al sistema, però jo aprenc ràpid".

Del Barça de petit

En aquest sentit, Pálmarsson ha reconegut que en els últims mesos l'exblaugrana Gudjón Sigurdsson li va recomanar fitxar pel Barça i ha revelat que jugar al Barça és un "somni de joventut". "Tots els nens volen jugar de petits al Barça. He estat jugant contra aquest equip en els últims 8 anys. 'Pasqui' és un gran entrenador i el club sempre vol estar a un gran nivell. La meva mentalitat és només guanyar", ha afegit.

A la presentació, hi han acudit el responsable de la secció, David Barrufet, i el cap de les seccions professionals, Albert Soler, que han defensat l'"oportunitat" de contractar ara Pálmarsson en lloc de fer-ho la temporada 2018-19 a cost zero. "Les necessitats esportives del club sempre són prioritàries. La part econòmica condiciona que pugui venir un jugador, però al final aquí estem per intentar tenir el millor equip del món", ha puntualitzat Soler.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut