Hoquei Patins

Palau de Plegamans, Manlleu i Voltregà es classifiquen per jugar la Final a Quatre de la Copa d'Europa femenina

El club de Palau de Plegamans ha assolit una fita històrica en la seva primera participació europea. El Manlleu serà el seu rival en semis, mentre que el Voltregà disputarà l'altra davant del Gijón

Actualitzat

L'Hoquei Club Palau de Plegamans s'ha classificat per a la Final a 4 de la Copa d'Europa femenina, en el seu debut a la competició europea, eliminant en els quarts el Benfica portuguès. A l'anada, les catalanes van guanyar a casa per 6 a 4, i, aquest dissabte, en la tornada a Lisboa, s'han imposat de nou amb un marcador de 2 a 5.

El seu rival a la semifinal serà el Club Patí Manlleu, que ha derrotat el Merignac en el partit de tornada de quarts per 10 a 0. A l'anada, les catalanes ja havien guanyat per 0 a 5. Aquest enfrontament en semis assegura la presència d'un equip català en la gran final europea.

Podrien ser dos, ja que el Voltregà ha fet bons a la pista del Noisy le Grand els 7 gols d'avantatge a l'anada, i ha tornat a guanyar de forma clara, ara per 2 a 8. L'altre equip classificat per a la Final a 4 és el Gijón, que ha eliminat el Coutras Rink-Hockey francès. Del duel entre aquests dos conjunts sortirà l'altre finalista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut