Paddy Lowe deixarà Mercedes després de tres anys i mig (Reuters)
Fórmula 1

Paddy Lowe deixarà de ser el màxim responsable tècnic de l'escuderia Mercedes

El britànic, nascut fa 54 anys a Nairobi, ha estat una peça fonamental en l'equip que ha dominat amb autoritat el Mundial durant els tres últims anys

Actualitzat

L'equip Mercedes de Fórmula 1 ha informat aquest dimarts que el britànic Paddy Lowe deixarà de ser el seu màxim responsable tècnic després de tres anys i mig de vinculació. Lowe, nascut fa 54 anys a Nairobi, ha estat una peça fonamental en l'equip que ha dominat amb autoritat el Mundial durant els tres últims anys, en els quals ha guanyat de forma consecutiva els títols de pilots i constructors.
   
Lowe va començar la seva carrera a la Fórmula 1 en l'equip Williams, en el qual va estar entre 1987 i 1993 i al qual podria tornar com a següent destí. Després va passar a McLaren (1993-2013) i a Mercedes (2013-2017).
  
Mercedes afegeix en una nota de premsa que a curt termini no variarà la seva estructura tècnica, que seguirà dirigida per Aldo Costa (enginyer en cap) i conformada a més per Mark Ellis (director de rendiment), Rob Thomas (cap d'operacions) i Geoff Willis (director de tecnologia).

Anar al contingut