Futbol sala

Paco Sedano tindrà la samarreta retirada al Palau Blaugrana

El capità del Barça Lassa s'assabenta que tindrà el dorsal 28 en el lloc d'honor del Palau el dia que anuncia la seva retirada

Actualitzat

Paco Sedano serà el primer jugador de la secció de futbol sala de tenir la samarreta penjada al Palau Blaugrana. El seu dorsal número 28 estarà al costat de les de jugadors llegendaris d'altres seccions del club. Així ho ha comunicat Ramon Vidal-Abarca, responsable de la secció en la roda de premsa de comiat del porter madrileny, que es retira a final de temporada.

"No sabia res. És una sorpresa i m'he quedat al·lucinat. Ni en els meus somnis m'esperava, quan vaig arribar aquí, que passaria això. Hauré de tornar a donar les gràcies a tothom", ha comentat un sorprès Sedano.

L'encara capità del Barça ja havia fet l'anunci oficial del seu comiat. "Soc un privilegiat per la carrera que he tingut", ha admès. El porter madrileny ha comparegut el dia abans del tercer partit de la final del play-off per la Lliga, el primer que es jugarà al Palau Blaugrana. "He volgut anunciar la retirada abans de la final per poder acomiadar-me del Palau com es mereix. Però estic segur que el pròxim no serà el nostre l'últim partit", ha matisat. El Barça ja no té marge d'error, ja que ha de capgirar un 2-0 en contra davant el Movistar Inter.    

Sedano ha desgranat una llarga llista d'agraïments amb els presidents, entrenadors i companys que ha tingut, tant a la porteria com a la pista. "Sé que seré molt injust i me'n deixaré algun", ha avisat abans d'enumerar tot un seguit de persones que han marcat la seva carrera.

A l'hora d'explicar els motius que l'han empès a retirar-se, Sedano ha parlat clar: "Tinc una filla de 12 anys que viu a Madrid i n'he estat separat 11 anys. La meva parella també viu allà i gran part de la meva família també. Hi ha un moment que pares i valores totes les coses. Espero que tothom entengui la meva decisió i, si no, espero que la respectin", ha comentat. Sedano fa mesos que treballa en el programa "Barça 360", d'ajuda a la formació dels esportistes més joves de l'entitat, i podria seguir vinculat al club a través d'aquest programa. En qualsevol cas, traslladarà la seva residència a Madrid.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut