Espanyol

Paco Montañés: "La derrota contra l'Elx no ha de generar inquietud"

A l'Espanyol, amb el descens a només dos punts, hi ha una certa preocupació. Sergio González ha dedicat la primera part de l'entrenament d'aquest dimecres a analitzar els errors comesos a Elx. Abans de saltar al camp, els jugadors blanc-i-blaus han tingut una sessió de 45 minuts de vídeo per prendre nota de tot el que cal corregir abans de diumenge, en què el Vila-real examinarà els blanc-i-blaus al Power8 Stadium.

Actualitzat
Paco Montañés ha reconegut després de l'entrenament del seu equip que no tenen dubtes després de perdre contra l'Elx, encara que ha confessat que el grup és conscient que ha de recuperar la bona dinàmica de resultats com més aviat millor. "Portàvem una bona ratxa i això no ha de generar inquietud, però sí que ens preocupa no haver aconseguit el triomf. Era un bon punt d'inflexió per refermar-nos a la zona mitjana", ha dit. Respecte al pròxim partit contra el Vila-real, ha explicat que serà un partit "dur", però confia en la seva fortalesa a casa.

Montañés ha fet autocrítica després de veure en vídeo el partit de diumenge passat a Elx amb l'objectiu de corregir errors. "En algunes fases desconnectem i això ens costa ocasions i gols. La sort de cara a porteria ens pot donar l'estabilitat que volem. La teràpia és guanyar aquest diumenge", ha afegit el blanc-i-blau.

L'Espanyol rep al Power8 Stadium el Vila-real, un rival emotiu per a l'extrem després de militar tres temporades en el seu futbol base: "És un partit que em motiva moltíssim, és bonic i especial per a mi. Tota la gent de Castelló (la seva localitat natal) estarà pendent del partit".

Sessió de vídeo per corregir errors

A l'Espanyol, amb el descens a només dos punts, hi ha una certa preocupació. Sergio González ha dedicat la primera part de l'entrenament d'aquest dimecres a analitzar els errors comesos al camp de l'Elx. Abans de saltar al camp, els jugadors blanc-i-blaus han tingut una sessió de 45 minuts de vídeo per prendre nota de tot el que cal corregir abans de diumenge, en què el Vila-real examinarà els blanc-i-blaus al Power8 Stadium.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut