Futbol

Paco Jémez assegura que no té por del Barça i diu que aquest equip no pressiona tant a dalt com amb Guardiola

El Rayo Vallecano rebrà el Barça després de tres derrotes seguides, l'última per 5 a 0 contra el Màlaga. El seu entrenador, Paco Jémez, ha dit que aquestes ensopegades no han de fer perdre la moral a l'equip i que no té por a la visita del Barça. Segons Jémez, és una oportunitat per poder guanyar prestigi, i revela que el Barça de Gerardo Martino no pressiona tant amunt com ho feia el de Pep Guardiola.

Actualitzat
El Rayo Vallecano rebrà el Barça després de tres derrotes seguides, l'última per 5 a 0 contra el Màlaga. El seu entrenador, Paco Jémez, ha dit que aquestes ensopegades no han de fer perdre la moral de l'equip i que no té por a la visita del Barça. Segons Jémez, és una oportunitat per poder guanyar prestigi i revela que el Barça del Tata Martino no pressiona tant amunt com ho feia el de Pep Guardiola.
 .
"No sé tremolar, em van ensenyar a ser valent. És el millor moment per rebre el Barcelona, perquè l'afició segueixi gaudint un any més i no hi ha cap raó per tremolar. És una oportunitat per guanyar prestigi i veure la mesura que pot donar l'equip", ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte a Vallecas.

"No tinc por però sí molt respecte al Barça. En la competició no es mata a ningú, és un partit de futbol . Tenim molt respecte a tots els equips i el Barcelona no és una excepció. És un orgull i un plaer enfrontar-nos a ells i poder competir. S'ha de sentir alegria, il·lusió i saber competir. Podem aprendre molt, perquè dels millors sempre s'aprèn" , ha confessat.

Menys pressió que abans

Durant la seva intervenció, Jémez ha revelat algunes de les claus per intentar superar el Barça que dirigeix ​​l'argentí Gerardo "Tata" Martino i ha destacat la menor intensitat d'aquest equip respecte al que dirigia Pep Guardiola. "El Barça li agrada a tothom. Quan arriba un entrenador comporta temps assentar-se. Noto diferències respecte a l'època de Guardiola . Ha canviat respecte a la pressió, no és tan intensa ni tan pressionant", ha apuntat .
   
"En l'època de Tito Vilanova també ho era, però menys. Crec que ara ho és menys, estan potenciant altres coses. Humilment crec que és la diferència més gran. Són capaços de ficar-se en tres quarts, fins i tot enmig camp per esperar i sortir, quan abans pressionaven en una zona més alta i sortien ", ha conclòs.

Després de l'últim entrenament a Vallecas, Paco Jémez no ha donat llista de convocats i ha citat a tots els jugadors disponibles, amb les baixes segures de Lass Banghoura, sancionat, i José Carlos i Iago Falqué, lesionats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut