Actualitat grana

Paco Flores, fidel als seus principis, entrena amb dos jugadors del planter

El nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Paco Flores, ha iniciat el periple en el seu nou equip sent fidel a un dels seus principis: la confiança en el planter, cosa que ja va fer en el Saragossa i l'Espanyol, i avui ha comptat en l'entrenament amb el juvenil Dani Bello i el jugador del filial Edgar. Flores ha canviat completament l'estil dels entrenaments, respecte a la forma de treballar de Luis César Sampedro. Amb el nou tècnic, les sessions s'inicien mitja hora més tard i s'allargaran sempre dues hores més, amb la qual cosa s'eliminen les dobles sessions, tal com ha anunciat el mateix tècnic del Nàstic.

Actualitzat

A més, ha començat a comptar amb el planter per mirar de reforçar i donar solució a les carències de la plantilla en les posicions més necessitades. En concret, avui s'han entrenat amb el primer equip el lateral dret del juvenil Dani Bello i el mig centre del filial de la Pobla de Mafumet Edgar.

D'altra banda, el tècnic ha fet un partidet en el qual ha alineat el mateix onze de Luis César com a teòric titular, ha substituït Antoni Pinilla per Ismael Irurzun i ha mantingut el mateix esquema 4-2-3-1.

L'equip de Flores continuarà realitzant les sessions d'entrenament en els pròxims dies en el nou camp d'entrenament de Camp Clar, i posteriorment es traslladarà al Nou Estadi per atendre els mitjans de comunicació.

Lesions de Matellán i Martínez

El defensa Aníbal Matellán no tornarà a jugar fins al pròxim gener, després que diferents proves mèdiques hagin confirmat que pateix un trencament fibril·lar en el quàdriceps de la cama esquerra que el mantindrà entre tres i quatre setmanes de baixa. Qui tampoc estarà diumenge que ve a Vila-real és Manolo Martínez, que va patir un fort cop al genoll en el partit disputat davant el Mallorca que li va causar un hematoma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut