Actualitat grana

Paco Flores assaja les arribades a porteria per sorprendre el Llevant i aconseguir marcar

El futur del Nàstic passa per guanyar diumenge el Llevant i el tècnic Paco Flores ha fet entrenar aquest divendres les arribades a porteria. Contra els valencians, les lesions en defensa marcaran l'alineació. Però els granes necessiten marcar com sigui. Tota la plantilla grana és conscient que la situació que viu l'equip és més que complicada i no ho amaguen públicament. Cada dia sentim un jugador o altre dient que no poden fallar més. Molts tarragonins, inclòs l'alcalde de Tarragona, han assistit a l'entrenament.

Actualitzat

El Nàstic ha aprofitat el dia festiu per continuar preparant el vital partit de diumenge contra el Llevant, un altre equip acabat d'ascendir. Tot i així, els valencians sumen catorze punts, mentre que el Nàstic, només cinc, fet que el situa cuer. L'any passat, el Llevant va perdre per 1-0 a Tarragona. Però no el seu entrenador, Juan Ramon López Caro, que, dirigint el Reial Madrid Castilla, va aconseguir la victòria. Va ser el dia que es feia públic que seria el substitut de Vanderlei Luxemburgo a la casa blanca. El rebombori que hi va haver a Tarragona va ser sonat.

L'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, no s'ha volgut perdre l'entrenament del Nàstic d'aquest divendres. Nadal, que és soci del club i té localitat al gol nord, ha donat suport, d'aquesta manera, a un equip que passa per un mal moment. Però no ha estat l'únic que ha anat a l'entrenament. El dia festiu l'han aprofitat molts tarragonins per veure en persona els homes de Paco Flores.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut