Barça

Paco Alcácer no es penedeix d'haver fitxat pel FC Barcelona, tot i la seva poca participació d'aquesta temporada

El davanter ha disputat 1.295 minuts de joc aquesta temporada amb el Barça, repartits en 27 partits, 7 d'ells com a titular, i ha fet 7 gols

Actualitzat

El davanter del FC Barcelona ha passat aquest dimecres pel programa "Tot Costa". Davant dels micròfons de Catalunya Ràdio, Alcácer ha afirmat que "no em penedeixo d'haver vingut al Barça", tot i la seva poca participació en la seva primera temporada a l'equip.

Paco Alcácer ha format part d'una segona unitat de l'equip que ha rebut moltes crítiques per la seva minsa aportació aquesta temporada. El davanter ha explicat que "només faig cas del que diuen els companys, l'entrenador, el cos tècnic i la directiva. La gent ens jutja pels partits, que són com un examen, però el més important és el que pensa qui ens veu treballar cada dia".

Alcácer ha valorat l'afició del Camp Nou d'"exigent, però que també sap valorar l'esforç de l'equip per remuntar quan les coses no van bé". I respecte del possible substitut de l'entrenador Luis Enrique, ha explicat que, si la plantilla pensa "en coses que no són el present, estaríem fent malament la nostra feina, que és entrenar i pensar en el partit que ens queda".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut