Paco Alcácer no aprofita l'oportunitat contra el Màlaga i encadena 413 minuts sense marcar amb el Barça

El davanter valencià, que només ha disputat tres partits com a titular des del seu fitxatge pel Barça, no celebra un gol a la Lliga des del 24 d'abril del 2016, quan va marcar contra el Getafe vestint la samarreta del seu exequip

Paco Alcácer segueix sense veure porteria com a jugador del FC Barcelona i, després de l'empat sense gols davant el Màlaga al Camp Nou (0-0), encadena 413 minuts marcar cap gol amb la samarreta blaugrana, club pel qual va fitxar aquest estiu procedent del València. Amb Luis Suárez sancionat per acumulació d'amonestacions, el davanter de Torrent afrontava el partit contra el Màlaga com una oportunitat per reivindicar-se i posar punt final a una ratxa negativa que arrossega des de fa set mesos.

De fet, Alcácer no celebra un gol des del 24 d'abril del 2016 vestint la samarreta del seu exequip. L'últim va ser en el Getafe-València de la jornada 35 de la temporada passada a la Lliga. Des d'aleshores, Alcácer només ha disputat tres partits de titular des que va fitxar pel Barça, dos de Lliga i un de la Lliga de Campions, i ha estat suplent en cinc més (Leganés, Sporting, Celta, Deportivo de la Corunya i Granada). En total ha jugat 413 minuts i no ha pogut trencar la preocupant sequera golejadora com a blaugrana.

Contra el Màlaga, Paco Alcácer va començar participatiu, amb ganes d'associar-se amb els seus companys i de desmarcar-se a l'espai. De fet, en el minut 2 li van anul·lar un gol per fora de joc. Però el jugador valencià es va anar apagant al mateix ritme que el seu equip i després d'un bon primer quart d'hora, va passar desapercebut en atac.

Segons dades del nostre company de "La Tdp" de Catalunya Ràdio Carles Domènech, Paco Alcácer va estar 31 minuts de la primera (del 10 al 41) sense fer cap intervenció ni tocar la pilota. Un fet que demostra la seva nul·la incidència en el joc ofensiu del Barça.

El jugador de Torrent està vivint una situació similar a la Luis Suárez en la seva primera temporada al Barça. El davanter uruguaià va tardar 392 minuts a estrenar-se com a golejador amb l'equip català. No obstant això, sembla que Paco Alcácer no tindrà la continuïtat que necessita per trencar aquesta mala ratxa tot i que després del partit, Luis Enrique va refermar la seva absoluta confiança en ell.