Paco Alcácer, poc després de lesionar-se contra el Deportivo (Reuters)
Barça

Paco Alcácer es perdrà el clàssic al Bernabéu per una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra

El davanter de Torrent s'ha hagut de retirar en el minut 20 de la primera part i estarà tres setmanes de baixa per una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra

Actualitzat

Paco Alcácer s'ha lesionat en el partit contra el Deportivo de la Corunya i es perdrà el clàssic de dissabte que ve al Bernabéu. El davanter de Torrent s'ha hagut de retirar en el minut 20 de la primera part per unes molèsties musculars i ha abandonat el terreny de joc visiblement afectat per una lesió que coincideix amb el seu millor moment des que va arribar al Barça.

Després de ser atès pels fisioterapeutes del club blaugrana sobre la gespa, Alcácer ha deixat el camp pel seu propi peu i finalment ha estat substituït per Aleix Vidal. Els serveis mèdics del Barça han confirmat en un comunicat que el davanter estarà tres setmanes de baixa per una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra.

Alcácer se suma a les baixes de dos jugadors ofensius com Ousmane Dembélé i Gerard Deulofeu, que tampoc estaran a punt per al duel contra el Reial Madrid.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut