Paco Alcácer felicitat per André Gomes

Paco Alcácer es guanya la confiança d'Ernesto Valverde en la seva segona temporada al FC Barcelona

Ha passat d'estar pràcticament defenestrat amb Luis Enrique a ser un revulsiu de garanties per a Ernesto Valverde. Paco Alcácer ha guanyat en confiança i aprofita les oportunitats que li dona el tècnic del Barça, responent amb gols i assistències

A aquestes alçades de l'any passat, Paco Alcácer era un jugador que no aprofitava els pocs minuts que tenia, desesperat i obsessionat. Arribat al FC Barcelona l'estiu del 2016, el 14 de desembre d'aquell mateix any encara no havia fet cap gol oficial amb el Barça. Aquesta temporada el davanter valencià és molt més protagonista, veu porta amb facilitat, se sent important i té confiança. A dia d'avui, 14 de desembre del 2017, ja ha fet 5 gols entre Lliga, Copa i Champions.

I això que fa uns mesos semblava que també comptaria poc per a Valverde. Se'l va situar a la rampa de sortida del mercat d'hivern, però les seves actuacions han capgirat la situació. Alcácer és gol i alguna cosa més. El davanter és l'opció preferida de Valverde per canviar els partits, per davant, per exemple, de Deulofeu. L'últim exemple: diumenge a Vila-real. La seva entrada va millorar la dinàmica atacant de l'equip. Ell va ser el soci de Suárez en la jugada del 0-1.

Els minuts de qualitat de Paco Alcácer són una excel·lent notícia per a un equip que haurà d'afrontar un mes de gener molt atapeït, ple de partits de Lliga i Copa del Rei.