Paco Alcácer, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Paco Alcácer demana al València que el deixi fitxar pel Barça

El jugador de Torrent s'ha reunit amb la presidenta del club per desbloquejar una operació que es podria resoldre en les pròximes hores

Actualitzat

El davanter del València Paco Alcácer ha fet un pas endavant per forçar la seva sortida del club. El valencianista s'ha reunit abans de l'entrenament d'aquest dimecres al vespre amb la seva presidenta, Lay Hoon Chan, per desbloquejar el seu traspàs al FC Barcelona, una operació ja pactada pel propietari del València, Peter Lim, i els dirigents barcelonistes.

La trobada hauria durat una mica més de mitja hora, i s'hauria parlat de la millor manera de tirar endavant una operació que es podria tancar en tan sols 48 hores, fins i tot abans del pròxim partit del València. La directiva blaugrana es mostra confiada de resoldre-ho ben aviat, ja que només quedarien per concretar petits serrells, i així poder presentar Alcácer com més aviat millor com el quart davanter que els havia demanat l'entrenador Luis Enrique Martínez.

Paco Alcácer és, amb tan sols 22 anys -fa els 23 la setmana que ve-, el símbol del València. La seva progressió ha estat fulgurant des del seu debut, amb només 18 anys, amb el primer equip valencianista. Després d'una cessió al Getafe, a la tornada a Mestalla fa tres anys, es va consolidar com el davanter de referència de l'equip, va marcar 30 gols en els menys de 90 partits de Lliga jugats des d'aleshores. El seu rendiment al València li ha valgut la internacionalitat absoluta amb la selecció espanyola, amb què ha jugat 13 partits i ha marcat 6 gols.

Cessió de Munir

Aquesta operació afectarà, de retruc, el futur de Munir El Haddadi. El jove jugador blaugrana serà cedit per tenir minuts, preferentment en un club de la Lliga espanyola. El mateix València o el Celta serien, ara per ara, els destins més probables de Munir, dos anys més jove que Alcácer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut