Paco Alcácer, durant la roda de premsa que ha fet com a jugador de la selecció espanyola (EFE)
Futbol

Paco Alcácer, de suplent al Barça a jugador de moda a la Bundesliga

El davanter de Torrent admet que va deixar el Barça per poder tornar a sentir-se important i jugar amb confiança

Santi PadróActualitzat

Va fitxar pel Barça per arribar a jugar amb la selecció, però ha hagut de marxar al Borussia Dortmund per aconseguir que Luis Enrique li pengi la samarreta. Ara, ha canviat la mala cara de blaugrana... per la cara de felicitat absoluta amb el líder de la Lliga alemanya.

I ho ha fet a base de gols. N'ha marcat sis en la Bundesliga en només tres partits. I el més curiós és que només ha jugat 81 minuts. La seva situació actual en l'equip alemany és molt semblant a la que vivia al Camp Nou. Paco Alcácer continua sortint de suplent, ho fa com a revulsiu i, de moment, a Alemanya, la jugada li està sortint perfecta.

La seva actuació més destacada va ser aquest últim cap de setmana. Va jugar només 31 minuts, però va fer tres gols que li van acabar donant la victòria al Borussia contra l'Augsburg. S'ha convertit en l'home gol de l'equip de Dortmund, on, fins i tot, els seus companys li deixen xutar les faltes. Fent el que sap fer millor, Alcácer està aprofitant la seva oportunitat al Borussia.

"Al capdavall es tracta de prendre decisions. Després de dos anys sense protagonisme al Barça, el que volia era jugar, sentir-me important, i ara m'estan sortint bé les coses. Esperem que duri!", explica Alcácer. "Tenint companys com Luis Suárez, Leo Messi o Dembélé es fa molt difícil poder tenir minuts", es justifica. "La confiança hi fa molt, en el rendiment d'un jugador", conclou.  

Anar al contingut