Espanyol

Pablo Piatti participa en el seu primer entrenament amb l'RCD Espanyol

El davanter va veure confirmada la seva condició de jugador blanc-i-blau dissabte a la tarda, i aquest diumenge al matí ja ha entrenat a les ordres de Quique Sánchez Flores

Actualitzat

Pablo Piatti, l'endemà de la confirmació de la seva cessió a l'Espanyol per una temporada, amb opció de compra per part del club blanc-i-blau, ja s'ha incorporat aquest matí de diumenge a l'entrenament amb la resta dels seus companys.

El davanter argentí ha completat amb el grup la part física, la part tècnica, i el partit. Molt atent a les instruccions del tècnic Quique Sánchez Flores, Piatti ha ocupat en aquesta última part de la sessió la seva posició natural, la d'extrem esquerre. Pel que s'ha pogut veure, l'entrenador espanyolista aposta per una defensa avançada i un atac amb molta presència de les bandes.

L'idil·li de la plantilla amb el seu nou responsable és evident en aquesta primera setmana de feina. Òscar Duarte ha afirmat que està "molt il·lusionat perquè tinc la sensació que aquest serà un any excel·lent pel que fa al grup, amb incorporacions importants a l'equip, una bona motivació per fer una bona temporada".

L'arribada de Piatti no serà l'última per la temporada que començarà a finals d'agost. El club continua treballant per ampliar la seva plantilla. Com a mínim, volen incorporar un central, un lateral esquerre i un davanter. Dilluns l'equip tornarà a la feina a la tarda. Al migdia, a l'RCD Stadium, tindrà lloc la presentació oficial de Piatti.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut