Espanyol

Pablo Piatti, dubte fins dissabte per jugar amb l'Espanyol contra l'Sporting

Els metges no es pronunciaran fins dissabte sobre la possibilitat que l'argentí jugui contra l'Sporting. Hernán Pérez, per la seva banda, ha negat "excés de confiança" del vestidor.

Actualitzat

L'extrem de l'Espanyol Hernán Pérez ha assegurat que, després de la seva ratxa de bons resultats, el vestidor "no té excés de confiança contra l'Sporting". El paraguaià ha explicat que "ens exigim sempre el màxim per guanyar tots els partits i aquest és difícil. Hem d'estar atents. Tot i que sigui l'Sporting hem de mostrar-nos molt forts".

L'extrem també ha revelat una de les preocupacions del seu entrenador, Quique Sánchez Flores: "Ens demana que arribem a l'àrea quan abans millor. Si marquem en els primers vint minuts, el partit serà més fàcil del que semblava".

L'equip, dividit en grups, ha fet una relaxada sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Pablo Piatti, amb molèsties a l'isquiotibial de la cama dreta, ha continuant al marge del grup, fent un treball personalitzat. Fins aquest dissabte els metges del club no es pronunciaran sobre si pot entrar en la convocatòria del partit a casa contra l'Sporting.

El migcampista Víctor Sánchez, amb una contusió en el peu esquerre, i el lateral Víctor Álvarez, amb una sobrecàrrega al maluc dret, han tornat a la feina després del seu descans de dijous i en principi tots dos estan a disposició del seu tècnic pel partit contra els asturians. Óscar Duarte ha treballat amb pilota de forma individual.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut