Futbol

Pablo Machín considera l'Espanyol com un rival difícil tot i la destitució de Sánchez Flores

El partit de demà a les 12.00 contra l'Espanyol serà una cita important per al Girona FC, que aspira a aconseguir el bitllet d'entrada per disputar la lliga Europea la temporada que ve

Actualitzat

Els homes de Machín han fet aquest matí l'últim entrenament abans de rebre l'Espanyol, en un partit que serà el tercer consecutiu a esgotar les entrades a Montilivi.

El davanter hondureny del "Choco" Lozano ha estat l'únic futbolista de la primera plantilla que ha estat baixa aquest matí per unes molèsties del partit de dijous contra l'Alabès a Mendizorrotza, i que el podrien deixar fora de la convocatòria del partit contra l'Espanyol

El tècnic sorià recupera Àlex Granell, que es va perdre l'últim partit per sanció, i Ramalho, recuperat dels problemes físics que arrossegava als isquiotibials i que li van fer trencar aquesta setmana la ratxa de 18 partits consecutius sent una peça imprescindible a l'esquema de Machín.

Carles Planas encara no ha rebut l'alta del trencament del bíceps femoral de la cama dreta, però ha tornat a treballar amb el grup.

Pablo Machín, que ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament, ha reconegut la vàlua dels blanc-i-blaus: "La nostra intenció és poder plantar cara a un equip amb moltes més possibilitats que nosaltres i que és el segon equip de Catalunya. L'Espanyol és un club històric, dels que més anys porta a Primera divisió, i té un potencial enorme".

No ha amagat la seva sorpresa davant la destitució de Sánchez Flores, però pensa que els jugadors blanc-i-blaus vindran motivats".

El Girona FC té clar quina és la clau per continuar en línia ascendent: "Si volem continuar batallant pel nostre objectiu, necessitem competir bé; i competir bé és sinònim de tenir garanties d'èxit".

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut