Girona

Pablo Machín: "Som de Primera i anem al Bernabéu sense por"

El tècnic del Girona assegura que no tenen por de cap rival tot i admetre que el Reial Madrid es troba en un gran moment de forma

David CarballoActualitzat

El Girona afrontarà la històrica visita al Bernabéu amb la feina feta i sense cap pressió. Després d'encadenar tres victòries seguides i tres partits sense encaixar ni un sol gol, Pablo Machín ha assegurat en la roda de premsa prèvia que no tenen por del Reial Madrid, tot i que ha admès que els blancs es troben en un gran moment de forma.

"No tenim por de ningú, del Madrid tampoc, però respecte, sí. És un rival motivador. El Madrid competeix en la mateixa lliga que nosaltres, som de Primera, ens ho hem guanyat, i anem al Bernabéu sense por. El Madrid és l'equip més en forma de les darreres setmanes. Els números de Ronaldo són boníssims, però tenen efectius que poden marcar la diferència".

Machín també ha recordat la victòria del seu equip contra el Reial Madrid en el partit de la primera volta a Montilivi i ha avisat els seus jugadors de sortir concentrats des del primer minut.

"Som l'equip que, juntament amb el Barça, hem guanyat el Madrid amb més mèrits. Si xiula l'àrbitre i encara estem mirant com impressiona el Bernabéu, ja ens hauran marcat un gol."

Per últim, el tècnic del Girona ha explicat què espera del seu equip en un duel inèdit en la història del club.

"M'agradaria que fóssim competitius, que ells no es trobessin còmodes i poder tenir opcions fins al final. Al Bernabéu hem de sortir a competir i fer el que sabem fer, donant el màxim."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut