Pablo Machín es perdrà per sanció el partit contra el Cadis (gironacf.cat)
Futbol

Pablo Machín, sancionat amb un partit per la seva expulsió contra el Reus

Jordi Guerrero haurà de fer de primer entrenador contra el Cadis, un rival directe en la lluita per l'ascens, que diumenge visitarà Montilivi en un duel amb les entrades esgotades

Actualitzat

El Comitè de Competició ha sancionat amb un partit el tècnic del Girona, Pablo Machín, després que ha acceptat parcialment el recurs presentat pel club gironí. Machín va ser expulsat diumenge passat a Reus per donar una puntada de peu a una ampolla d'aigua que va esquitxar el quart àrbitre, segons recull l'acta arbitral de Figueroa Vázquez.

El Girona es temia una sanció més dura al seu entrenador i per aquest motiu va presentar al·legacions, que han estat acceptades parcialment. Confirmada la sanció d'un partit a Machín, Jordi Guerrero haurà de fer de primer entrenador contra el Cadis, un rival directe en la lluita per l'ascens i que aquest diumenge visita Montilivi.

"El fet que l'entrenador, aquesta setmana, a peu de camp sigui jo és circumstancial. Prèviament, tota la feina ja està feta i no hi ha d'haver cap problema. Estem connectats i sabem el que s'ha de fer en tot moment", ha assegurat Guerrero.

Esgotades les entrades contra el Cadis

De cara al transcendental duel d'aquest diumenge, el Girona ha anunciat que ja s'han esgotat totes les entrades per al partit contra el Cadis a Montilivi, que s'omplirà de gom a gom.

L'eufòria que es viu a la ciutat ha fet que les poc més de dues mil entrades que el club podia posar a la venda s'hagin esgotat quan encara falten més de quatre dies per al partit entre el segon i el tercer classificat.  

En vista del bon moment esportiu, el Girona ha decidit llançar una nova promoció: el carnet de fan, que ofereix descomptes en entrades i prioritats en els nous abonaments.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut