Futbol

Pablo Machín: "Fa temps que penso que podem pujar de forma directa"

L'entrenador del Girona s'ha mostrat convençut en una entrevista al programa "Efectivament" de les possibilitats del seu equip d'aconseguir l'ascens directe a Primera Divisió

David CarballoActualitzat

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha estat el convidat d'aquest dijous al programa "Efectivament" i s'ha mostrat conveçut que el conjunt català pot aconseguir l'ascens directe a la Primera Divisió. "Fa temps que penso que podem pujar de forma directe. Des de que ens vam posar líders ens vam conjurar per posar-ho difícil a la resta de rivals i que ho teníem bé per lluitar per l'ascens fins al final", ha assegurat.

Els rivals del Girona en les dues últimes jornades, el Mallorca i el Lugo, no s'hi juguen absolutament res però Machín no se'n refia ni un pèl. "Hem de fer valer els dos punts d'avantatge i que l'únic objectiu és guanyar el partit contra el Mallorca. Tots sabem que en el món del futbol sempre hi ha més al·licients que l'honor", ha confessat.

El tècnic nascut a Sòria ha passat en només un any de salvar el Girona de forma agònica del descens a Segona B a situar-lo a un pas de la màxima categoria del futbol espanyol tot i tenir el segon pressupost més baix de la categoria. "Sempre ho he dit, el futbol és l'esport rei perquè un equip amb un pressupost molt baix pot competir contra qualsevol i en altres esports això no passa. El Girona és un exemple d'haver fitxat bé, d'apostar per gent jove que està identificada amb l'equip i de voler demostrar que són jugadors vàlids", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut