Girona

Pablo Machín, entrenador del Girona, posa un "notable" al debut del seu equip a Primera

El tècnic ha mostrat el seu grau d'exigència en la valoració dels mèrits de l'equip

Actualitzat

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, creu que la primera volta del seu equip "supera el notable" i no la qualifica d'excel·lent perquè és "exigent" i aprecia "marge de millora". El sorià ha dit que "fins i tot a Ernesto Valverde li agradaria millorar coses". Machín ha comparegut aquest dimecres per valorar la temporada que ha fet fins ara el seu equip, i ha lamentat que "el futbol va molt ràpid, i fa una mica de ràbia no tenir la possibilitat  de gaudir de les fites històriques que hem aconseguit".

El Girona es troba a només 3 punts de les posicions que li permetrien jugar competició europea la primera temporada, una classificació insòlita per a un equip que acaba de pujar de Segona. Tot i això, el seu entrenador ha insistit que el seu objectiu principal és assegurar com més aviat millor la permanència i no creu que estiguin cridats a "ocupar aquest lloc al final de la temporada". Machín considera una "utopia" parlar d'Europa.

El central Juanpe, per la seva banda, ha dit després d'ampliar el seu contracte fins al 2022 que "continuar en el Girona és un somni fet realitat. Veia molt lluny jugar a Primera i aquí ho he aconseguit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut