Pablo Machín, en roda de premsa
Pablo Machín, en roda de premsa
Girona

Pablo Machín: "Ens trobarem amb el millor Las Palmas"

L'entrenador blanc-i-vermell ha dirigit l'últim cop abans del compromís de Lliga de dissabte contra els illencs i, en roda de premsa, ha advertit del perill de jugar contra l'equip cuer

Actualitzat

Després de l'entrenament, Pablo Machín ha comparegut davant dels mitjans per explicar com encara l'enfrontament contra el Las Palmas i s'ha esforçat a subratllar que el fet de jugar contra els cuers no ha de fer que els seus homes surtin massa confiats:

"Ens trobarem el millor Las Palmas. Té excel·lents futbolistes que no han aconseguit encara prou solidesa com a equip.  No els hem de deixar jugar."

En aquest sentit, l'entrenador blanc-i-vermell sap quines són les claus per sumar els 3 punts davant els illencs:

"Si demà dominem el centre del camp és possible que dominem el joc i generem ocasions de gol. Si som el Girona que hem demostrat en el 95% dels partits, tindrem moltes opcions de guanyar  un rival directe."

El Girona FC ha acabat d'ultimar els darrers detalls abans de rebre la UD Las Palmas (dissabte a les 13.00). Els blanc-i-vermells s'han exercitat aquest divendres al matí a les instal·lacions de Riudarenes amb tots els jugadors disponibles. Un cop més, s'han absentat Alcalá, lesionat de llarga durada, i Kayode, que continua al seu país resolent uns problemes burocràtics.

A banda, la Lliga ha anunciat un canvi de dia per a l'Atlètic de Madrid-Girona, que passarà a jugar-se el dissabte 20 de gener a les 16.15 en lloc del diumenge 21, com estava planificat inicialment com a conseqüència del sorteig dels quarts de final de Copa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut