Futbol

Pablo Machín: "El treball i l'esforç ens diran on podem estar en la classificació"

El tècnic sorià ha manifestat que seran molt respectats després dels resultats de la temporada passada, però que ara tots tornen a partir de zero

Rubén GómezActualitzat

Pablo Machín i el Girona CF han formalitzat l'ampliació de dos anys del contracte que unia les dues parts fins al 30 de juny del 2016. L'entrenador de Sòria va arribar a Girona el març del 2014 amb l'objectiu d'assolir una permanència que s'havia complicat molt. La temporada passada va ser la millor de la història del club. L'equip es va quedar a un minut de pujar a Primera i això ha fet que el nou president, Delfi Gelí, hagi decidit ampliar el vincle entre Machín i el Girona.

"Serem molt més respectats, però al final el nostre treball i esforç ens dirà on podem estar en la classificació", ha explicat Machín respecte als resultats de la temporada passada. El sorià ha puntualitzat que "el més ambiciós sóc jo. Volem fer gaudir a l'afició i si podem lluitar per objectius alts millor".

Kiko Olivas, nou jugador del Girona FC per a les dues pròximes temporades

El Girona FC ha arribat a un acord per fitxar el defensa central Kiko Olivas que arriba procedent del CE Sabadell, on ha estat les dues últimes temporades. Abans de jugar al club arlequinat el defensa malagueny havia defensat la samarreta del Còrdova, Vila-real i Màlaga. Kiko Olivas ha passat avui divendres revisió mèdica i aquesta tarda s'integrarà amb la resta de companys a la concentració de Peralada. La presentació de Kiko Olivas està prevista per a dilluns al matí.

El club també ha anunciat la renovació fins al juny del 2017 del central Carles Mas, que acabava contracte al final de la temporada que tot just comença. Mas s'ha operat aquest mateix divendres d'una lesió de menisc del seu genoll dret i estarà de baixa entre un mes i un mes i mig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut