L'equip d'Oxford celebra la consecució del títol (Reuters)
Rem

Oxford bat a Cambridge en la 163 edició de la clàssica regata

L'equip d'Oxford ha recuperat el preuat títol que l'any passat va guanyar Cambridge. En noies, ha estat al revés, les de Cambridge han estat més ràpides, amb un temps de rècord

Actualitzat

L'equip de rem de la Universitat d'Oxford li ha pres el títol el títol de campió a la Universitat de Cambridge després d'imposar-se, amb un temps de 16 minuts i 59 segons, en la 163 regata masculina pel riu Tàmesi. Cambridge, que va guanyar l'any passat, posant fi a quatre anys de supremacia del seu competidor, s'ha mantingut ben a prop d'Oxford la major part de la cursa, però no ha pogut combatre l'últim atac rival. 

En categoria femenina, les noies de l'Universitat de Cambridge han estat les més ràpides, amb un temps rècord de 18 minuts i 34 segons, davant d'Oxford, que ha trigat 19 minuts i 5 segons. 

Aquesta clàssica regata es va organitzar per primera vegada l'any 1829, a la localitat londinenca de Henley on Thames, i s'ha disputat anualment excepte en època de guerra. L'edició d'enguany va estar a punt de no disputar-se, ja que es va trobar una bomba sense explotar de la II Guerra Mundial el dia abans que es disputés la prova.

Anar al contingut