Barça

Overbooking a Can Barça

Si Valverde vol treballar amb un màxim de 22 jugadors, el club haurà d'obrir la porta, tenint en compte que el primer equip ara per ara en té 29

Jordi SunyerActualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, vol treballar aquesta temporada amb un màxim de 22 futbolistes. Aquesta xifra límit obliga a obrir la porta de sortida del primer equip, ja que, ara mateix, la plantilla té 29 jugadors. Aquest és l'status quo blaugrana:

PORTERS

El Barça ha començat la pretemporada amb tres porters: Ter Stegen, Ortolà i Cillessen. El cos tècnic està molt content amb el treball de l'holandès, però entén que busqui un protagonisme d'acord amb el rendiment exhibit. Per ara, però, el Barça no ha rebut cap oferta per a ell.


DEFENSES

El club admet que hi ha d'haver sortides en la posició de central. Fa dies que es va confirmar un clar interès del Southampton per Marlon, però, de moment, no ha cristal·litzat. D'altra banda, el club adverteix que Yerry Mina, malgrat tenir ofertes, no està abocat a marxar. També cal descongestionar el lateral dret, amb quatre homes que poden ocupar aquesta posició: Douglas, Semedo, Sergi Roberto i Aleix Vidal. El Sevilla s'ha interessat pel retorn del de Puigpelat però mira de rebaixar-ne el preu.


MIGCAMPISTES

Al mig del camp, hi ha ofertes per a André Gomes, en la "pole position" de les sortides en aquesta zona. L'agència que representa el portuguès té una incidència important en el mercat anglès. Després de la cessió a l'Inter, tampoc està garantida la continuïtat de Rafinha. Denis Suárez i Sergi Samper han deixat clar que volen aprofitar la seva oportunitat.


DAVANTERS

Podria ser que la davantera fos l'única línia on no hi hagués baixes. El Barça té propostes per a Munir però vol observar el seu rendiment a la pretemporada abans de prendre cap decisió. En tot cas, Valverde demana una plantilla de 22 homes com a màxim: hi ha molta feina al davant.

Anar al contingut