Ousmane Dembélé (Miguel Ruiz, FCB)
Ousmane Dembélé (Miguel Ruiz, FCB)
Barça

Ousmane Dembélé, un enamorat de l'estil de joc del FC Barcelona

Abans de poder debutar amb el seu nou club, el davanter francès es presenta davant l'afició en una entrevista

Actualitzat

L'últim fitxatge del FC Barcelona en aquest mercat d'estiu, el francès Ousmane Dembélé, s'ha definit en una entrevista per als mitjans de comunicació del club com una "persona bromista i divertida", a qui li agrada molt mirar sèries de televisió i penjar fotos i missatges a instagram. Dembélé, que va començar jugant al futbol sala, ha reconegut que "la meva família es molt important per a mi. La meva mare ha estat sempre amb mi. Es fonamental no oblidar mai a la família".

El davanter s'ha revelat com un gran admirador del joc del seu nou club: "L'any 2003-04 vaig començar a veure partits del Barça. El meu jugador favorit era Leo Messi. Recordo el seu partit contra l'Arsenal. El resultat de l'anada a Londres no va ser bo, però ell va marcar 4 gols a la tornada al Camp Nou. Hi havia Ronaldinho, Xavi. Iniesta i Abidal també, que era molt bo. M'agradava Villa. Me encanta l'estil de joc del Barça i l'ambient de l'estadi impressiona moltíssim. És un dels millors equips, amb el famós "tiki-taka" que tant m'agrada veure."

Dembélé ja té un soci destacat al vestidor del FC Barcelona, el seu compatriota Samuel Umtiti: "A la selecció francesa parlo amb ell, de tot una mica: del club i d'altres coses. És bona persona i un excel·lent jugador. I ara és el meu amic". I respecte a la ciutat, tot i que encara no ha pogut conèixer-la gaire, té una preferència clara: "Vull anar a la platja, és el que vull veure".

 

Anar al contingut