Dembelé
Dembélé, el candidat per ser el substitut de Neymar
Barça

Ousmane Dembélé confessa que se sent afalagat per l'interès del Barça en el seu fitxatge

L'extrem francès del Borussia Dortmund admet en declaracions a Gol que a tots els jugadors els agradaria jugar en un club com el blaugrana

Actualitzat

El jugador francès del Borussia Dortmund, Ousmane Dembélé, ha confessat en una entrevista al programa 'Directo Gol' de 'Gol' que el reconforta l'interès del Barça en el seu fitxatge. "Ho he vist per la premsa i és un gran club; a tots els jugadors els agradaria jugar en un equip com aquest", admet. "És un plaer poder veure el teu nom dins de la llista de jugadors que vol el Barça; ja veurem tranquil·lament el que passa", ha afegit.

Preguntat per la marxa de Neymar Jr. del FC Barcelona al PSG, Dembélé ha mostrat la seva sorpresa: "Neymar és un dels millors jugadors del món; estic sorprès que se'n vagi del Barcelona, però tindrà les seves raons".

En les últimes hores, el diari francès "L'Équipe" ha informat que el club blaugrana està accelerant les gestions per tancar el fitxatge de Dembélé com a substitut de Neymar i ja ha tancat un acord amb l'entorn del futbolista. El més complicat serà convèncer el Dortmund, que demana un mínim de 80 milions d'euros pel seu traspàs.

Anar al contingut