Ott Tänak s'ha embutxacat el Ral·li de Sardenya (EFE)
Ral·li

Ott Tanak estrena el seu palmarès a Sardenya i Sebastien Ogier continua liderant el Mundial

El pilot estonià aconsegueix la seva primera victòria mundial al Ral·li d'Itàlia. El de M-Sport ha superat Jari-Matti Latvala i Thierry Neuville. Dani Sordo acaba un ral·li per oblidar

Actualitzat

A la tercera va la vençuda. Després de quedar-se dues vegades molt a prop d'aconseguir la seva primera victòria mundial en els ral·lis de Polònia i Gal·les l'any passat, Ott Tänak per fi ha aconseguit imposar-se en una cita del Wold Rally Car i ho ha fet a Sardenya.

L'estonià ha anat administrant l'avantatge que tenia de la segona jornada i, tot i algun ensurt en els últims trams, s'ha imposat a Jari-Matti Latvala. Neuville ha estat tercer i Ogier, líder, cinquè. Dani Sordo i Marc Martí, amb molts problemes al llarg de tota la prova han quedat dotzens.

Amb aquesta victòria, l'estonià es converteix en el cinquè guanyador diferent de la temporada a la setena cita de l'any, la qual ha marcat el pas de l'equador del campionat. L'estonià de M-Sport ha fet una cursa perfecta, sense errors, i avui ha estat capaç de suportar l'atac inicial de Jari-Matti Latvala per emportar-se la victòria al Ral·li d'Itàlia. Tänak estrena així el seu palmarès a l'illa de Sardenya i es converteix en el segon pilot estonià que puja al més alt d'un ral·li del Campionat del Món i pren el relleu del seu mentor, Markko Martin.

Anar al contingut