El Reial Madrid dóna la benvinguda a Othello Hunter (@RMBaloncesto)
Bàsquet

Othello Hunter reforçarà la pintura del Reial Madrid els pròxims dos anys

Arriba de l'Olympiacos grec, té 30 anys i fa 2.03 metres d'alçada. Hunter és un nord-americà amb passaport liberià i jugarà amb els de Pablo Laso les dues properes temporades

Actualitzat

El pivot nord-americà amb passaport liberià Othello Hunter ha fitxat pel Reial Madrid per a les próximes dues temporades. El nou jugador madridista arriba procedent de l'Olympiacos grec, equip on ha militat els dos últims cursos i amb el qual ha guanyat la Lliga en dues ocasions. Hunter va fer una mitjana de 9.4 punts i 6 rebots en 21 minuts de joc a l'Eurolliga. 

El nord-americà, de 30 anys i que mesura 2.03 metres, és un pivot amb gran experiència, potència i contundència que arriba a Madrid per reforçar la pintura. Hunter va militar als Atlanta Hawks de l'NBA entre el 2008 i el 2010, però la falta d'oportunitats el va fer buscar sort a Europa i la Xina. També coneix la Lliga Endesa, ja que en la temporada 2012-13 va jugar amb el Valladolid.

Amb aquest nou fitxatge, el Madrid tanca finalment la seva plantilla, composta per 14 jugadors. L'equip de Pablo Laso ha fitxat per aquesta temporada els interiors Anthony Randolph i Àlex Suárez, i recupera de base Dontaye Draper, dos anys després de la seva marxa.

Anar al contingut