Espanyol

Osvaldo se sent plenament integrat a l'equip i diu que farà tot el possible per quedar-s'hi

L'arribada d'Osvaldo a l'Espanyol li ha anat bé, a l'equip, que ha recuperat l'instint golejador, però també al mateix jugador. L'italoargentí, que va ser cedit fins a final de temporada procedent del Bolonya, se sent plenament integrat a l'equip i diu que farà tot el possible per quedar-se aquí.

Actualitzat
Des que va arribar al mercat d'hivern procedent del Bolonya, Dani Osvaldo s'ha convertit en un home important dins el vestidor gràcies als cinc gols que ha marcat i que l'han fet el "pichichi" de l'equip. La cúpula esportiva està interessada a exercir l'opció de cessió del jugador una temporada més, interès, a més, totalment avalat pel mateix Osvaldo.

L'italoargentí se sent a gust al club i a la ciutat i detesta el seu club d'origen, el Bolonya. De fet, Osvaldo no té cap interès a tornar al club propietari dels seus drets.

Osvaldo a banda, a partir de demà els socis de l'Espanyol obtindran un 20 per cent de descompte en les entrades per al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, i tot gràcies a l'acord de col·laboració amb el Circuit de Catalunya, que ha estat presentat aquest migdia.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut