Espanyol

Osvaldo és presentat com la solució per reforçar la davantera de l'Espanyol

L'Espanyol va presentar ahir a la tarda el seu primer, i potser únic, reforç en el mercat d'hivern. Es tracta de l'italioargentí Pablo Daniel Osvaldo, que arriba cedit pel Bolonya fins a final de temporada, amb una opció de compra. Precisament, el nou davanter blanc-i-blau fa avui 24 anys, i vestint-se de perico va celebrar el seu aniversari per avançat. Sens dubte, el conjunt de Pochettino espera que Osvaldo ajudi l'equip a marcar més gols, una de les grans assignatures pendents.

Actualitzat
Avui mateix fa 24 anys i de moment ja li han fet el primer regal: una nova samarreta, la de l'Espanyol, que portarà aquesta temporada amb opció a una altra. Arriba cedit del Bolonya, on la competència amb dos clàssics del futbol italià com Di Vaio o Zalayeta li ha barrat les portes, tot i ser el fitxatge estrella del club, per set milions d'euros. Ara vol recuperar el joc que el va fer destacar a l'Huracán i a la Fiorentina, fins al punt d'arribar a jugar amb la selecció italiana sub21.

De moment, el vídeo resultant d'ajuntar les seves dianes al "calcio" fa un pam i mig de goig. Gols espectaculars, gols contundents, de nou clàssic... i també algun d'habilitat per fabricar-se la jugada. Veurem si, vestit de blanc-i-blau, la seqüència es repeteix. Seria ideal per als periquitos en aquesta etapa que tot just comença.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut