Espanyol

Osvaldo, convençut que d'aquí 10 o 15 dies podrà tornar a jugar

El davanter de l'Espanyol, Pablo Daniel Osvaldo, que ha arribat avui a Barcelona procedent de l'Argentina, on s'ha operat del trencament complet a l'adductor llarg esquerre, ha comentat que té moltes ganes de jugar i que ho podria fer d'aquí uns 15 dies. "Estic una mica cansat del viatge, però em trobo bé. La recuperació ha anat tal com estava previst i ara tinc moltes ganes de tornar a jugar. D'aquí 10 o 15 dies ja podré fer-ho, encara que vull veure com em trobo per estar a disposició de l'entrenador", ha indicat el jugador.

Actualitzat
L'argentí ha reconegut que ha vist tots els partits de l'Espanyol i no ha volgut dramatitzar amb les derrotes de l'equip: "És normal que hi hagi davallades, tots els equips en tenen, fins i tot el Reial Madrid. No cal fer un drama pels partits perduts perquè estem en bona situació per mirar endavant".

Osvaldo ha assegurat que la prioritat de l'equip ha de ser classificar-se per a alguna competició continental. "Cal seguir sumant els punts que ens fan falta per a la salvació i després pensar ja en Europa", ha subratllat. "He mantingut el contacte amb els meus companys tot aquest temps i estem molt tranquils. Hem fet un gran campionat i ara ve la part més difícil. Estem mentalitzats per seguir", ha dit el punta blanc-i-blau.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut