Ciclisme

Óscar Sevilla i l'equip T-Mobile arriben a un acord per l'acomiadament del ciclista

El ciclista Óscar Sevilla, que pertanyia a l'equip alemany T-Mobile, ha arribat a un acord amistós amb el seu exequip per no haver de resoldre en els jutjats les seves diferències sobre la improcedència, o no, del seu acomiadament. Sevilla va ser expulsat després de l'aparició del seu nom en l'anomenada "operació Port", presumpta xarxa de dopatge d'esportistes d'elit.

Actualitzat
El 4 de desembre estava previst que se celebrés al jutjat social d'Albacete el judici entre el ciclista d'Ossa de Montiel i el conjunt alemany per l'acomiadament del corredor després d'haver-se relacionat el seu nom amb l'"operació Port". Al final, no serà necessari que tingui lloc el judici perquè les dues parts han arribat a un acord satisfactori pel qual Sevilla queda totalment deslligat del T-Mobile.

Sevilla, que continua reiterant la seva total innocència, té sobre la taula una sèrie d'ofertes, que encara no s'han concretat i que, segons el mateix ciclista, poden estar molt condicionades a la resolució final de la citada "operació Port".
Anar al contingut