Jocs Paralímpics

Oscar Pistorius no falla en el seu tercer intent i aconsegueix l'or en els 400 metres als Paralímpics de Londres

El sud-africà, l'atleta més mediàtic d'aquests Paralímpics, s'ha refet de les decepcions en els 100 (fora del podi) i en els 200 (plata) per guanyar l'or en els 400 metres. Ha estat la cirereta del pastís després d'un estiu extraordinari amb la seva participació als Jocs Olímpics.
Oscar Pistorius, l'atleta més mediàtic dels Jocs Paralímpics, s'ha refet de les decepcions en els 100 (en què va quedar fora del podi) i en els 200 (plata) per guanyar l'or en els 400 metres. Ha estat la cirereta del pastís després d'un estiu extraordinari amb la seva participació en els Jocs Olímpics.

El sud-africà ha guanyat la cursa dels 400, en la classe T44, amb una marca de 46 segons i 68 centèsimes. Pistorius ha pujat al lloc més alt del podi i s'ha tret l'espina de les derrotes en les altres dues proves individuals que havia disputat (va ser 4t als 100 metres i 2n als 200). En el relleu dels 4x100 també va guanyar l'or amb l'equip sud-africà.

Amb les tres de Londres, el balanç de medalles de Pistorius als Paralímpics és de vuit (sis ors, una plata i un bronze).